Expressió i comunicació corporal [102049]
Macià Fàbrega, Spei
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Corporal Expression and Communication
Títol variant: Expresión y comunicación corporal
Data: 2018-19
Resum: L'alumnat haurà de ser capaç de: 1. Desenvolupar les capacitats d'expressió i comunicació del cos. 2. Desenvolupar les possibilitats del treball individual creatiu en un grup. 3. Aprendre a construir un espai ficcional i espectacular com a lloc d'aplicació i experimentació dels mecanismes d'expressió i comunicació corporal. 4. Dominar els procediments bàsics per a la docència de l'Expressió Corporal a l'etapa d'Educació Primària. 5. Assolir actituds favorables envers una concepció educativa de l'expressivitat corporal, essencial per a la formació integral de la persona.
Resum: Students should be able to: 1- Develop expression and communication capabilities of the body. 2- Develop creative possibilities for individual work in a group. 3- Learn to build a fictional and dramatic space as a place of application and experimentation of the mechanisms of expression-body communication 4- Master the basic procedures for teaching Corporal Expression in Primary Education. 5- Acquire favorable attitudes toward an educational conception of corporal expression, essential for the integral formation of the person.
Resum: El alumnado deberá ser capaz de: 1- Desarrollar las capacidades de expresión y comunicación del cuerpo. 2- Desarrollar las posibilidades del trabajo individual creativo en un grupo. 3- Aprender a construir un espacio ficcional y espectacular como lugar de aplicación y experimentación de los mecanismos de expresión-comunicación corporal 4- Dominar los procedimientos básicos para la docencia de la Expresión Corporal en la etapa de Educación Primaria. 5- Adquirir actitudes favorables hacia una concepción educativa de la expresividad corporal, esencial para la formación integral de la persona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 78.6 KB

Anglès
5 p, 77.5 KB

Castellà
5 p, 76.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir