Educació en contextos de diversitat [101636]
Laborda Molla, Cristina
Sánchez Martí, Angelina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Education in Contexts of Diversity
Títol variant: Educación en contextos de diversidad
Data: 2018-19
Resum: Aquesta assignatura forma part de les següents mencions: Menció en "Orientació educativa" de la titulació de Pedagogia. Menció en "Educació de nens i joves" de la titulació d'Educació Social. Al ser una assignatura optativa de les titulacions de Pedagogia i Educació Social, està oberta als estudiants d'ambdues titulacions que la vulguin cursar. En el marc de la societat actual, cada cop més diversa i plural, es fa necessari que els professionals de l'educació tinguin competències que els facilitin claus pedagògiques per donar resposta a les necessitats educatives de col·lectius diversos. Els objectius formatius a assolir són: 1. Promoure la inclusió educativa com un referent indispensable en la societat actual 2. Treballar els valors pròpis d'una educació sensible a la creixent diversitat cultural actual. 3. Dissenyar i aplicar processos educatius que responguin a les característiques i necessitats de col·lectius heterogenis, tant a nivell individual com social i cultural.
Resum: This coure is included in: Mención en "orientación educativa" of Pedagogy degree. Mención en "educación de niños y jóvenes" of Social Education degree. It is an open course to all students who want to do it. In our nowadays society, more and more diverse day a day, it is necessary that educational professionals have skills to facilitate pedagogical keys to be able to answer educational needs of different groups. The educational objectives of the course are: 1. To promote educational inclusion as an essential reference to the current society. 2. To work the values according to an education respectful with an education sensible with the growing cultural diversity and any kind of special educational needs. 3. To design and apply educational processes that fulfill the needs and characteristics of heterogeneous groups.
Resum: Esta asignatura forma parte de las siguientes menciones: Mención en "orientación educativa" de la titulación de Pedagogia. Mención en "educación de niños y jóvenes" de la titulación de Educación Social. Al ser una asignatura de facultad mutiuso, está abierta a todos los estudiantes de todas las titulaciones que la quieran cursar. En el marco de la sociedad actual, cada vez más diversa y plural, es necesario que los profesionales de la educación posean competencias que les faciliten claves pedagógicas para dar respuesta a las necesidades educativas de colectivos diversos. Los objetivos formativos son: 1. Promover la inclusión educativa como un referente indispensable en la sociedad actual. 2. Trabajar los valores propios de una educación sensible a la creciente diversidad cultural. 3. Diseñar y aplicar procesos educativos sensibles a la creciente diversidad actual.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació social [2500260] ; Pedagogia [2500261]
Pla d'estudis: Grau en Pedagogia [1211] ; Grau en Educació Social [827]Català
5 p, 84.7 KB

Anglès
4 p, 78.5 KB

Castellà
4 p, 78.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir