Política Financera de l'Empresa [102325]
Menéndez Plans, Carlota
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Política Financiera de la Empresa
Fecha: 2018-19
Resumen: L'objectiu d'aquesta signatura és conèixer quin ha de ser el raonament que s'ha de fer perquè les decisons que hem de prendre en l'àmbit financer siguin racionals. Darrera el títol política financera de l'empresa hi ha l'estudi de determinades decisions financeres: a) el nivell d'endeutament òptim b) els efectes de la política de dividends sobre l'accionista i el preu de mercat de les accions c) la importància de la gestió a curt termini per a mantenir el valor creat per les altres decisions. d) quines variables influeixen en el valor de mercat d'una empresa i com es calcula aquest valor En l'assignatura de Política Financera l'actiu de l'empresa, les inversions, no són objectiu d'estudi, és una dada. Ens centrem en el passiu, en les fonts de finançament. Ens centrem en aquelles decisions no estudiades a Finances I i Finances II però que són de gran importància, ja que tenen el poder de destruir valor o de crear valor per a l'accionista.
Resumen: El objetivo principal de esta asignatura es conocer el razonamiento correcto que debe hacer un directivo financiero para que las decisiones que tiene que tomar sean racionales. Detrás del título "Política Financiera de la empresa " hay el estudio de las principales decisiones financieras que afectan al pasivo de la empresa: a) la relación de endeudamiento óptima b) los efectos en el accionista y en el valor de mercado de las acciones de la política de dividendos de la empresa c) la importancia de la gestión a corto plazo para mantener el valor creado con las otras decisiones. d) qué variables determinan el valor de mercado de una empresa / negocio En la asignatura "Politica Financiera de la empresa" el activo, la inversión de la empresa, es un dato, no forma parte del estudio. En la asignatura la inversión ya está realizada y en funcionamiento, y estudiamos como las decisiones que afectan al pasivo, y que no han sido estudiadas en Finanzas I y Finanzas II, influyen en la creación de valor para el accionista.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Administració i Direcció d'Empreses [2501572]
Plan de estudios: 1416 [1416]Català
5 p, 84.2 KB

Castellà
5 p, 84.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir