Pràcticum I [103674]
Mestres Soler, Olga
Ramírez Díez, Ana María
Soler Rovira, Mónica
Janeiro Ochoa, Eva
Vidal Valdivia, Lis
Saavedra Salillas, Lydia
Lolo Carrete, Montserrat
Palomino Alba, Francisco Javier
Gomez Ibañez, Rebeca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Prácticum I
Data: 2018-19
Resum: OBJECTIU GENERAL El Pràcticum I ha de permetre l'estudiant integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds a través del contacte real amb la professió infermera dins l'àmbit assistencial i la seva complexitat. OBJECTIUS ESPECÍFICS Permetre l'estudiant aprofundir en les cures de benestar i confort i intervencions de suplència de les necessitats bàsiques, i iniciar-se en la resta de cures que la infermera presta dins de l'àmbit hospitalari. Treballar el procés d'atenció d'infermeria com a metodologia científica de resolució de problemes amb el model conceptual de Virginia Henderson. Desenvolupar les dues dimensions del rol professional, el rol de col·laboració i el rol autònom, conscienciant-se de la importància d' aquest últim. Prestar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigida a la persona i la família, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i social de l' individu. Desenvolupar habilitats comunicatives amb l'equip de treball, la persona atesa i la seva família.
Resum: OBJETIVO GENERAL El Prácticum I tiene que permitir al estudiante integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes a través del contacto real con la profesión enfermera dentro del ámbito asistencial y su complejidad. OBJETIVOS ESPECÍFICOS • Permitir al estudiante profundizar en los cuidados de bienestar y confort e intervenciones de suplencia de las necesidades básicas, e iniciarse en el resto de cuidados que la enfermera presta dentro del ámbito hospitalario. • Trabajar el proceso de atención enfermera como metodología científica de resolución de problemas con el modelo conceptual de Virginia Henderson. • Desarrollar las dos dimensiones del rol profesional, el rol de colaboración y el rol autónomo, concienciándose de la importancia de este último. • Prestar una atención sanitaria adecuada a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados enfermeros de calidad dirigidos a la persona y a la familia, con una visión integral que contemple las vertientes biológica, psicológica y social del individuo. • Desarrollar habilidades comunicativas con el equipo de trabajo, la persona atendida y su familia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]Català
9 p, 100.5 KB

Castellà
9 p, 96.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir