Agronomia i Economia Agrària [102628]
Albanell Trullas, Elena
Milán Sendra, María José
Plaixats Boixadera, Josepa
Graupera García, Antoni
Bartolomé Filella, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018-19
Resumen: Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. Els objectius formatius concrets són: 1) Estudiar les característiques botàniques i fisiològiques i la seva relació amb la composició química i valor nutritiu de les principals espècies vegetals amb interès veterinari. 2) Donar els principals coneixements sobre les bases de la producció agrícola. Comprendre la relació planta-animal-medi. 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre el funcionament dels mercats dels productes agropecuaris. 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari. 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]



Català
6 p, 88.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20



   Favorit i Compartir