Infradiagnosi de la MPOC en pacients amb risc cardiovascular
Pena Pérez, Xoel

Títol variant: Infradiagnóstico de la EPOC en pacientes con riesgo cardiovascular
Data: 2018
Resum: Xoel Pena Pérez analitza en aquesta tesi la prevalença de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC) a la Unitat de Risc Vascular del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. L'objectiu ha estat avaluar l'infradiagnòstic d'aquesta malaltia, que afecta gairebé la meitat dels pacients. La pràctica rutinària d'un estudi espiromètric reduiria aquest infradiagnòstic.
Resum: Xoel Pena Pérez analiza en su tesis doctoral la prevalencia de la enfermedad obstructiva crónica en la Unidad de Riesgo Vascular del Parc Sanitari Sant Juan de Déu. El objetivo del estudio es evaluar el infradiagnóstico de esta enfermedad, que afecta casi a la mitad de los pacientes y se podría reducir con la práctica rutinaria de estudios espirométricos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2018, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 439.8 KB

Español
3 p, 254.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-07-09, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir