Meteorologia extrema, biodiversitat atmosfèrica i salut humana
Belmonte, Jordina (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Meteorología extrema, biodiversidad atmosférica y salud humana
Títol variant: Extreme Weather Events, Atmospheric Biodiversity and Human Health
Data: 2018
Resum: Un projecte de l'ICTA-UAB liderat per la investigadora Jordina Belmonte estudiarà els efectes dels fenòmens meteorològics extrems sobre la biodiversitat biològica present en l'atmosfera per preveure possibles canvis en el medi ambient i afectacions a les salut humana.
Resum: Un proyecto del ICTA-UAB liderado por la investigadora Jordina Belmonte estudiará los efectos de los fenómenos meteorológicos extremos sobre la biodiversidad biológica presente en la atmósfera para prever posibles cambios en el medioambiente y afectaciones a la salud humana.
Resum: A new ICTA-UAB project led by researcher Jordina Belmonte will study the effects of extreme meteorological events on the biological biodiversity present in the atmosphere in order to predict changes in the environment and possible affectations on human health.
Nota: Unidad de excelencia María de Maeztu MdM-2015-0552
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà i anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2018, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 441.7 KB

Español
3 p, 352.2 KB

English
3 p, 352.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-07-09, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir