El cadmi altera la tolerància salina de la planta halófita Sesuvium portulacastrum
Martos Arias, Soledad (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: El cadmio altera la tolerancia salina de la pla halófita Sesuvium portulacastrum
Data: 2018
Resum: Un equip de la unitat de fisiologia vegetal de la UAB, en col·laboració amb el Centre de Biotechnologie de Borj-Cédria (Tunísia) ha estudiat la interferència del cadmi en els mecanismes de tolerància a la sal en Sesuvium portucalastrum, una planta halòfita molt útil per la fitoremediació.
Resum: Un equipo de la unidad de fisiología vegetal de la UAB, en colaboración con Biotechnologie de Borj-Cédria (Túnez) ha estudiado la interferencia del ca mecanismos de tolerancia a la sal en Sesuvium portucalastrum, una planta hal para la fitorremediación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2018, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 282.3 KB

Español
2 p, 283.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-07-10, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir