Un Nou indicador de Desenvolupament Humà a Escala Subnacional
Permanyer, Iñaki (Centre d'Estudis Demogràfics)

Títol variant: Un Nuevo indicador de Desarrollo Humano a Escala Subnacional
Títol variant: A new indicator of Human Development at subnational level
Data: 2018
Resum: El Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB, en col·laboració amb el Globarl Data Lab de la Universitat de Radboud, ha presentat l'Índex de Desenvolupament Humà Subnacional (IDHS), el qual mostra, a través d'informació sociodemogràfica, els nivells de desenvolupament socioeconòmic de les diferents regions dins d'un país, augmentant la capacitat per identificar problemes en la distribució del desenvolupament.
Resum: El Centro de Estudios Demográficos de la UAB, en colaboración con el Globarl Data Lab de la Universidad de Radboud, ha presentado el Índice de Desarrollo Humano Subnacional (IDHS), el cual muestra, a través de información sociodemográfica, los niveles de desarrollo socioeconómico de las distintas regiones dentro de un país, aumentando la capacidad para identificar problemas en la distribución del desarrollo.
Resum: The Centre for Demographic Studies (UAB), in collaboration with the Global Data Lab from the University of Radboud has presented the Subnational Human Development Index (SHDI), which shows, through sociodemographical information, the socio-economic development among regions within countries, increasing the capacity to identify issues in the development distribution.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2018, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 522.9 KB

Español
2 p, 269.6 KB

English
2 p, 267.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-07-10, darrera modificació el 2022-03-07



   Favorit i Compartir