El Monasterio de El Escorial : descripción de esta maravillosa basílica y de sus obras de arte, recopilada de lo que sobre ella han escrito los mejores autores, antiguos y modernos / por Santiago Arambilet
Arambilet, Santiago

Publicació: Madrid : Establecimiento tipográfico de Manuel Minuesa, 1888
Descripció: 119 p.
Resum: Obra escrita en forma de guia per Santiago Arambilet sobre el monestir d'El Escorial, publicat el 1888. L'estudi tracta de diferents aspectes relacionats amb la basílica, els edificis i les seves obres d'art.
Resum: Obra escrita en forma de guía por Santiago Arambilet sobre el monasterio de El Escorial, publicado en 1888. El estudio trata de diferentes aspectos relacionados con la basílica, los edificios y sus obras de arte.
Resum: Guide on the monastery of El Escorial, written by Santiago Arambilet and published in 1888. The study deals with different aspects related to the basilica, the buildings and their works of art.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Llibre ; Text117 p, 32.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2018-07-12, darrera modificació el 2021-08-08   Favorit i Compartir