Colección de los artículos que con el epígrafe "Mejoras en Barcelona", publicó en el Diario de Barcelona / D. Domingo Call y Franqueza
Call y Franqueza, Domingo

Publicació: Barcelona : Suc.es de Ramírez y Cie, 1878
Descripció: 152 p.
Resum: Recopilació de 22 articles que l'advocat i exalcalde Domingo Call va publicar en el Diario de Barcelona sobre possibles millores a dur a terme a Barcelona. L'Ajuntament de Barcelona va acordar la seva impressió el 1878.
Resum: Recopilación de 22 artículos que el abogado y exalcalde Domingo Call publicó en el Diario de Barcelona sobre posibles mejoras a llevar a cabo en Barcelona. El Ayuntamiento de Barcelona acordó su impresión en 1878.
Resum: Compilation of 22 articles that the lawyer and former mayor Domingo Call published in the Diario de Barcelona about possible improvements to be carried out in Barcelona. The City Council of Barcelona agreed to its printing in 1878.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Llibre ; Text
Matèria: Rehabilitació urbana ; Història ; 1870 ; Barcelona (Catalunya)154 p, 57.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2018-07-12, darrera modificació el 2021-08-08   Favorit i Compartir