Anatomia Humana II [102969]
Mirapeix Lucas, Rosa
Bellmunt Fontanet, Angela Maria
Cánovas Verge, David
Call Caja, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Anatomía Humana II
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura d'Anatomia Humana II es cursa al segon semestre de primer curs del Grau de Fisioteràpia i forma part de les assignatures de formació bàsica. Aquesta assignatura es complementa amb d'altres assignatures de la formació bàsica i obligatòria com són l'Anatomia Humana I i la Funció del cos humà. L'estudiant que hagi superat aquesta assignatura ha de ser capaç de: descriure i reconèixer l'organització anatòmica general i les diferents estructures anatòmiques que integren el cos humà saber l'anatomia descriptiva, topogràfica i funcional de les diferents parts que integren els aparells i sistemes del cos humà en estat de salut utilitzar correctament la nomenclatura anatòmica internacional.
Resumen: La asignatura de Anatomía Humana II se cursa en el segundo semestre del primer curso del grado de Fisioterapia y forma parte de las asignaturas de formación básica. Esta asignatura se complementa con otras asignaturas de formación básica y obligatoria, como Anatomía Humana I y Función del Cuerpo Humano. El estudiante que supere esta asignatura tiene que ser capaz de: Describir y reconocer la organización anatómica general y las diferentes estructuras anatómicas que integran el cuerpo humano. Conocer la anatomía descriptiva, topográfica y funcional de las diferentes partes que integran los aparatos y sistemas del cuerpo humano en estado de salud. Utilizar correctamente la nomenclatura anatómica internacional.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
6 p, 93.1 KB

Castellà
7 p, 89.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir