Laboratori integrat 3 [100926]
Moral Vico, Antonio Javier
Martí Sistac, Octavi
Coll Guerrero, Jaume
Julián Gómez, Esther
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Integrated Laboratory Class 3
Títol variant: Laboratorio integrado 3
Data: 2018-19
Resum: El Laboratori Integrat 3 és la tercera assignatura d'un conjunt de 6 que es distribueixen a llarg del 6 semestres corresponents als tres primers cursos del Grau en Biotecnologia. Els objectius formatius d'aquestes assignatures es centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumne. Els continguts s'organitzen en ordre creixent de complexitat i associats a les necessitats i a l'avenç dels continguts teòrics del Grau. El Laboratori Integrat 3 té com objectius formatius l'adquisició de competències pràctiques en 4 continguts específics: - Fenòmens de transport - Microbiologia 1 - Microbiologia - Fisiologia Animal - Probabilitat i Estadística Els coneixements de probabilitat i estadística des d'un punt de vista aplicat són claus per poder organitzar i interpretar dades experimentals ens els diferents àmbits del Grau. La resta de pràctiques en el laboratori es centra en l'aprenentatge de tècniques bàsiques específiques de cada camp i en les característiques pròpies del treball en el laboratori.
Resum: The Integrated Laboratory 3 is the third subject of a group of 6 that are distributed over the 6 semesters corresponding to the first three years of the Degree in Biotechnology. The training objectives of these subjects focus on the acquisition of competences within the framework of the practical training of the student. The contents are organized in a growing order of complexity and associated to the needs and progress of the theoretical contents of the Degree. The Integrated Laboratory 3 has as its training objectives the acquisition of practical skills in 4 specific contents: - Transport phenomena - Microbiology 1 - Microbiology - Animal Physiology - Probability and Statistics The knowledge of probability and statistics from an applied point of view are key to being able to organize and interpret experimental data in the different areas of the Degree. The rest of the practices in the laboratory focuses on the learning of basic specific techniques for each field and on the characteristics of the work in the laboratory.
Resum: El Laboratorio Integrado 3 es la tercera asignatura de un conjunto de 6 que se distribuyen a lo largo del 6 semestres correspondientes a los tres primeros cursos del Grado en Biotecnología. Los objetivos formativos de estas asignaturas se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumno. Los contenidos se organizan en orden creciente de complejidad y asociados a las necesidades y al avance de los contenidos teóricos del Grado. El Laboratorio Integrado 3 tiene como objetivos formativos la adquisición de competencias prácticas en 4 contenidos específicos: - Fenómenos de transporte - Microbiología 1 - Microbiología - Fisiología Animal - Probabilidad y Estadística Los conocimientos de probabilidad y estadística desde un punto de vista aplicado son claves para poder organizar e interpretar datos experimentales en los diferentes ámbitos del Grado. El resto de prácticas en el laboratorio se centran en el aprendizaje de técnicas básicas específicas de cada campo y en las características propias del trabajo en el laboratorio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]Català
8 p, 89.1 KB

Anglès
7 p, 89.3 KB

Castellà
7 p, 87.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir