Programació en Radio i Televisió [103070]
Martí Martí, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: Programación en Radio y Televisión
Fecha: 2018-19
Resumen: Aquesta assignatura s'inclou en una de les vint matèries del grau de Comunicació Audiovisual anomenada Gèneres Audiovisuals. Aquesta matèria integra una assignatura obligatòria Teoria dels Gèneres Audiovisuals i, a més d'aquesta, sis optatives: Gèneres televisius, Gèneres cinematogràfics, Gèneres interactiu i Gèneres publicitaris. L'objectiu general de l'assignatura és el coneixement teòric i pràctic dels models de programació audiovisual en els principals suports de difusió. Els objectius específics són els següents: - Conèixer el context i els factors que condicionen l'activitat de programació a la ràdio i a la televisió. - Entendre les lògiques amb les quals desenvolupen la seva oferta els operadors televisius i radiofònics, tant els públics com els privats. - Identificar els principals models de programació utilitzats en l'actualitat pels mitjans audiovisuals. - Obtenir la capacitació adequada per a desenvolupar la funció professional de programador en un mitjà àudiovisual. - Adquirir competències interpersonals vinculades a l'activitat de programar: treball en equip, lideratge d'equips, presentació i defensa oral i escrita de projectes, etc. - Adquirir competències personals: presa de decisions, raonament crític, saber elaborar propostes creatives, tenir en compte la perspectiva de gènere en el funcionament del sistema comunicatiu audiovisual, etc. . .
Resumen: Esta asignatura se incluye en una de les veinte materias del grado de Comunicación Audiovisual denominada Gèneres Audiovisuals. Esta materia integra una asignatura obligatoria Teoria dels Gèneres Audiovisuals y además de esta, seis optativas: Gèneres televisius, Gèneres cinematogràfics, Gèneres interactiu i Gèneres publicitaris. El objetivo general de la asignatura es el conocimiento teórico y práctico de los modelos de programación audiovisual en los principales soportes y plataformas de difusión. Los objetivos específicos son los siguientes: - Conocer el contexto y los factores que condicionan la actividad de programación en la radio y la televisión. - Entender las lógicas con las que desarrollan su oferta los operadores televisivos , radiofónicos y de red, tanto los públicos como los privados.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Comunicació Audiovisual [2501928]
Plan de estudios: Grau en Comunicació Audiovisual [1196]Català
4 p, 77.7 KB

Castellà
4 p, 78.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2020-08-08   Favorit i Compartir