Llenguatges Audiovisuals i Expressió Artística [102031]
Paris Romia, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Audiovisual Languages and Artistic Expression
Título variante: Lenguajes audiovisuales y expresión artística
Fecha: 2018-19
Resumen: 1- Utilitzar els llenguatges audiovisuals com element de comunicació fonamental en el decurs de l'assignatura. 2- Lligar la pràctica artística, la pràctica instrumental, la pràctica didàctica i la teoria. 3- Llenguatges audiovisuals. Aplicacions a l'aula. 4- Capacitar als estudiants en el domini de les eines audiovisuals aplicades a l'educació. 5- Utilitzar aquestes eines com a recurs artístics per l'aplicació a l'aula. 6- Recercar instruments audiovisuals i les seves narratives corresponents per fer aplicacions didàctiques.
Resumen: 1- Using audiovisual languages as a fundamental element of communication during the course. 2- Linking artistic practice, instrumental practice, teaching practice and theory. 3- Audiovisual languages. Applications in the classroom. 4- To train students in the domain of audiovisual tools applied to education. 5- Use these tools as artistic resource for classroom application. 6- Rummaging audiovisual instruments and their corresponding narratives for educational applications.
Resumen: 1- Utilizar los lenguajes audiovisuales como elemento de comunicación fundamental en el transcurso de la asignatura. 2- Ligar la práctica artística, la práctica instrumental, la práctica didáctica y la teoría. 3- Lenguajes audiovisuales. Aplicaciones en el aula. 4- Capacitar a los estudiantes en el dominio de las herramientas audiovisuales aplicadas a la educación. 5- Utilizar estas herramientas como recurso artísticos para la aplicación en el aula. 6- Rebuscar instrumentos audiovisuales y sus narrativas correspondientes para hacer aplicaciones didácticas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Educació Primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació Primària [896]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 77.1 KB

Anglès
4 p, 75.0 KB

Castellà
4 p, 75.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir