Preproducció [43777]
Martin Mor, Adria
Piqué Huerta, Ramon
Paladini Adell, Patricia
Oliver González, Antoni
Pahisa Solé, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Preproducción
Date: 2018-19
Abstract: Conèixer els fonaments de la preproducció. Aprendre a identificar problemes en la fase de preproducció. Conèixer els fonaments de la gestió de corpus. Familiaritzar-se amb les eines de gestió de corpus i les seves funcions bàsiques. Aprendre a compilar un corpus. Conèixer els fonaments bàsics de la gestió de formats dels productes que es tradueixen. Aprendre a transformar arxius entre formats. Conèixer els formats estàndard bàsics en traducció. Conèixer els fonaments bàsics de l'automatització de tasques. Aprendre a utilitzar de manera aplicada expressions regulars. Conèixer els fonaments dels sistemes de gestió de continguts (CMS). Familiaritzar-se amb les eines lliures aplicades a la traducció. Aprofundir en l'ús d'eines lliures per a traduir.
Abstract: Conocer los fundamentos de la preproducción. Aprender a identificar problemas en la fase de preproducción. Conocer los fundamentos de la gestión de corpus. Familiarizarse con las herramientas de gestión de corpus y sus funciones básicas. Aprender a compilar un corpus. Conocer los fundamentos básicos de la gestión de formatos de los productos que se traducen. Aprender a transformar archivos entre formatos. Conocer los formatos estándar básicos en traducción. Conocer los fundamentos básicos de la automatización de tareas. Aprender a utilizar de manera aplicada expresiones regulares. Conocer los fundamentos de los sistemas de gestión de contenidos (CMS). Familiarizarse con las herramientas libres aplicadas a la traducción. Profundizar en el uso de herramientas libres para traducir.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [4315970]
Study plan: Màster Universitari en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció [1350]Català
4 p, 72.5 KB

Castellà
4 p, 72.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir