Dinàmica de Fluids Computacional, Modelització i Optimització de Processos [43325]
Baeza Labat, Juan Antonio
Guisasola Canudas, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Fluidodinámica Computacional, Modelización y Optimización de Procesos
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu principal és doble, per una banda l'aplicació amb criteri d'eines de modelització, simulació i optimització de processos químics, biotecnològics i ambientals i per l'altra banda treballar les bases de la Dinàmica de Fluids Computacional. Els objectius específics de l'assignatura són: - Formular models matemàtics per a diferents processos a partir de balanços en estat no estacionari i altres equacions addicionals. - Resoldre numèricament models matemàtics amb programes de simulació i analitzar els resultats. - Utilitzar mètodes per a l'optimització matemàtica univariable i multivariable. - Ajustar models matemàtics. Analitzar la sensibilitat dels paràmetres del model. - Aplicar les nocions bàsiques de disseny d'experiments. - Desenvolupar programes de càlcul, basats en els principis fonamentals dels Fenòmens de Transport i els Mètodes Numèrics adequats. - Resoldre problemes de Fenòmens de Transport de manera que l'alumne pugui comprendre com estan estructurats i quins són els principis de funcionament dels paquets comercials de CFD.
Resum: El objetivo principal es doble, por un lado la aplicación con criterio de herramientas de modelización, simulación y optimización de procesos químicos, biotecnológicos y ambientales y por el otro lado trabajar las bases de la Dinámica de Fluidos Computacional. Los objetivos específicos de la asignatura son: - Formular modelos matemáticos para diferentes procesos a partir de balances en estado no estacionario y otras ecuaciones adicionales. - Resolver numéricamente modelos matemáticos con programas de simulación y analizar los resultados. - Utilizar métodos para la optimización matemática univariable y multivariable. - Ajustar modelos matemáticos. Analizar la sensibilidad de los parámetros del modelo. - Aplicar las nociones básicas de diseño de experimentos. - Desarrollar programas de cálculo, basados en los principios fundamentales de los Fenómenos de Transporte y los Métodos Numéricos adecuados. - Resolver problemas de Fenómenos de Transporte de manera que el alumno pueda comprender cómo están estructurados y cuáles son los principios de funcionamiento de los paquetes comerciales de CFD.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Biològica i Ambiental [4314579]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]Català
5 p, 79.8 KB

Castellà
5 p, 79.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir