Producció i Sanitat de Porcs i Conills [103967]
Mateu de Antonio, Enric
Domingo, Mariano
Gasa Gasó, Josep
Such i Martí, Francesc Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2018-19
Resum: L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. Els objectius específics són que l'estudiant: 1. Comprengui quins són els punts crítics en la sanitat i producció de porcs i conills i com s'han d'analitzar 2. Aprengui a identificar els problemes productius i sanitaris més comuns en aquestes espècies i planegi possibles solucions en funció del context.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]



Català
4 p, 78.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19



   Favorit i Compartir