Treball de Final de Grau [103546]
Arnau Sabates, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Bachelor's Degree Final Project
Títol variant: Trabajo de fin de Grado
Data: 2018-19
Resum: El Treball de Fi de Grau (TFG) és un projecte orientat al desenvolupament d'una recerca o una innovació que es desenvolupi en el camp professional de l'àmbit de la titulació. En qualsevol dels casos, el TFG haurà de tenir tots els apartats propis d'un treball de recerca i haurà de servir perquè puguin emergir les competències i coneixements associats al grau que hagi cursat l'estudiant. El TFG és una tasca que cal desenvolupar individualment. El document final TFG ha de ser diferent i individualitzat per a cada estudiant, sense que això impedeixi que els i les estudiants puguin compartir coneixements i fer part de la recerca conjuntament. Podeu trobar més informació al web de la Facultat.
Resum: The FYP involves undertaking a research project or producing innovative work in a professional area related to the specific area ok knowledge student is enrolled . FYPs may be developed in various forms according to student's preference and interest. As such, students may decide to complete a research project or to propose an innovation or educational intervention (Service Learning Projects are a possibility) in a specific educational setting (this could also be at the school's placement) or they may choose a different context in the broad field of education. In addition, students may choose to realize an in-depth theoretical inquiry on a specific or general topic linked to their area of knowledge.
Resum: El Trabajo Final de Grado (TFG) debe que ser un proyecto orientado al desarrollo de una investigación o una innovación que se desarrolle en el campo profesional del ámbito de la titulación. En cualquiera de los casos deberá tener todos los apartados propios de un trabajo de investigación i deberá servir para que puedan emerger las competencias y los conocimientos asociados al grado que se haya cursado. El TFG es una tarea que se debe desarrollar individualmente. EL documento final del TFG debe ser diferente e individual para cada estudiante sino que esto impide que los y las estudiantes puedan compartir conocimientos y hacer parte de la investigación conjuntamente. Podéis encontrar más información en el web de la Facultad Los modelos para desarrollar el TFG pueden ser variados, el estudiante puede decidir hacer una investigación; o una propuesta de innovación contextualizada en el centro donde ha realizado las prácticas; o bien puede decidir enmarcarlo en otro contexto. También la posibilidad de elaborar un trabajo de profundización o informe sobre una temática específica o transversal. Bajo esta premisa se podrían plantear dos alternativas de trabajo. Una primera asociada a las prácticas externas realizadas, sean o no las de prácticas de 4º, y una segunda sin vinculación directa a las prácticas externas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació social [2500260]
Pla d'estudis: Grau en Educació Social [827]Català
8 p, 94.2 KB

Anglès
6 p, 86.0 KB

Castellà
7 p, 87.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-07-17   Favorit i Compartir