Investigació i innovació en didàctica de les ciències socials [102041]
González Monfort, Neus
Massip Sabater, Mariona
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Research and Innovation in Social Science Teaching
Additional title: Investigación e innovación en didáctica de las ciencias sociales
Date: 2018-19
Abstract: -Analitzar i valorar la situació de la recerca i la innovació en didàctica de les ciències socials a l'ensenyament primari. -Utiltzar resultats de recerques i projectes d'innovació per prendre decisions sobre l'ensenyament i l'aprenentatge de les ciències socials. -Realitzar petites recerques formulant el problema, els supòsits, els objectius i la metodologia, i ubicar teòricament el problema de la recerca. -Elaborar informes de recerca i compartir els resultats. -Reflexionar sobre el paper de la recerca i la innovació en el desenvolupament professional dels docents.
Abstract: Main goals To analyze and assess the status of research and innovation in social studies education. To use research results and innovation projects in order to make decisions about teaching and learning in the social studies elementary classroom. To do small research projects formulating the real educational problem, assumptions, objectives, and methodology and theory frameworks. To develop research reports and share the results. To reflect on the role of research and innovation in the professional development of school teachers.
Abstract: - Analizar y valorar la situación de la investigación y la innovación en didáctica de las ciencias sociales en la enseñanza primaria. - Utiltzar resultados de investigaciones y proyectos de innovación para tomar decisiones sobre la enseñanza y el aprendizaje de las ciencias sociales. - Realizar pequeñas investigaciones formulando el problema, los supuestos, los objetivos y la metodología, y ubicar teóricamente el problema de la investigación. - Elaborar informes de investigación y compartir los resultados. - Reflexionar sobre el papel de la investigación y la innovación en el desarrollo profesional de los docentes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 80.4 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
6 p, 82.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2020-07-18   Favorit i Compartir