Anàlisi d'Estats Financers [102126]
Uroz Felices, Francesc Josep
Gómez Valls, Francesc
Buza Rodríguez, José Julio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Análisis de Estados Financieros
Fecha: 2018-19
Resumen: Context L'assignatura figura contextualitzada dins la matèria Comptabilitat Financera, precedida per Comptabilitat Financera I i II, i representa la cloenda de la matèria i del coneixement comptable fonamental ja que el seu contingut bàsics és la interpretació de la informació financera inclosa en els comptes anuals. El primer pas de l'estudiant en aquest context va ser l'estudi dels fonaments bàsics i del procés comptable (elaboració de la informació comptable o financera) que s'imparteix en Introducció a la comptabilitat dins la matèria Empresa. Llegir i interpretar la informació que les empreses publiquen sobre la seva situació financera i econòmica. Saber utilitzar (aplicar) els instruments i indicadors que permeten analitzar, comparar i avaluar els comptes anuals d'acord amb les necessitats dels agents interessats. Aprendre a emetre diagnòstics i confeccionar informes analítics que ajudin a conèixer el passat, 1 Aprendre a emetre diagnòstics i confeccionar informes analítics que ajudin a conèixer el passat, entendre el present i projectar el futur d'una empresa.
Resumen: Contexto La asignatura figura contextualizada dentro de la materia Contabilidad Financiera, precedida por Contabilidad Financiera I y II, y representa la conclusión de la materia y del conocimiento contable fundamental ya que su contenido básico es la interpretación de la información financiera incluida en las cuentas anuales. El primer paso del estudiante en este contexto fue el estudio de los fundamentos básicos y del proceso contable (elaboración de la información contable o financiera) que se imparte en Introducción a la contabilidad dentro de la materia Empresa. Objetivos • Leer e interpretar la información que las empresas publican sobre su situación financiera y económica. • Saber utilizar (aplicar) los instrumentos e indicadores que permiten analizar, comparar y evaluar las cuentas anuales de acuerdo con las necesidades de los agentes interesados. 1 anuales de acuerdo con las necesidades de los agentes interesados. • Aprender a emitir diagnósticos y confeccionar informes analíticos que ayuden a conocer el pasado, entender el presente y proyectar el futuro de una empresa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
7 p, 88.0 KB

Castellà
7 p, 90.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir