Ciències Psicosocials [101808]
Fernández-Teruel, Alberto
Tobeña, Adolf 1950-
Taberner Viera, Joan
Molinuevo Alonso, Beatriz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Ciencias psicosociales
Data: 2018-19
Resum: L'assignatura "Ciències Psicosocials" s'imparteix a primer curs del Grau de Infermeria. L'objectiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les bases socials de la conducta humana, recolzades en coneixements neurobiològics, així com coneixements bàsics entre psicologia i salut que li permetin establir i mantenir una bona relació amb els pacients, familiars/cuidadors i altres professionals. Tots aquests objectius han de contribuir a que l'alumne assoleixi un bagatge de competències que han de possibilitar una millor comprensió de la conducta dels usuaris dels sistemes de salut, de la pròpia conducta i de la interacció professional de la salut-usuari.
Resum: La asignatura Ciencias Psicosociales se imparte en primer curso del Grado de Enfermería. El objetivo general de la asignatura es proporcionar al alumno las bases sociales de la conducta humana, fundamentadas en conocimientos neurobiológicos, así como conocimientos básicos sobre psicología y salud, que le permitan establecer y mantener una buena relación con los pacientes, familiares/cuidadores y otros profesionales. Todos estos objetivos tienen que contribuir a que el alumno alcance un bagaje de competencias que posibilite una mejor comprensión de la conducta de los usuarios de los sistemas de salud, de la propia conducta y de la interacción profesional de la salud-usuario.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 90.7 KB

Castellà
6 p, 90.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir