Pràctiques Externes [104153]
Gifreu Font, Judith
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Work Placement
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2018-19
Resum: Els principals objectius de l'assignatura Pràctiques Externes són: a) Contribuir a la formació integral de l'estudiant complementant l'aprenentatge teòric i pràctic. b) Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional de qualsevol àmbit jurídic. c) Afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives. d) Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció en el mercat de treball i millori la seva ocupabilitat futura. e) Afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria. A tal efecte, cada entitat col·laboradora amb la Facultat de Dret haurà de nomenar un tutor, encarregat de vetllar pel bon funcionament de les pràctiques de l'estudiant. Aquest tutor, que ha de tenir els coneixements adients, haurà de contribuir a definir el projecte formatiu de l'estudiant, vetllar per la formació d'aquest i un cop finalitzada l'estada de pràctiques, haurà d'elaborar l'informe final de valoració de les pràctiques.
Resum: Los principales objetivos de la asignatura Prácticas Externas I son: a) Contribuir a la formación integral del estudiante complementando el aprendizaje teórico y práctico. b) Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional de cualquier ámbito jurídico. c) Favorecer el desarrollo de competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas. d) Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado de trabajo y mejore su ocupabilidad futura. *e) Favorecer los valores de la innovación, la creatividad y la emprendeduría. A tal efecto, cada entidad colaboradora con la Facultad de Derecho tendrá que nombrar un tutor, encargado de velar por el buen funcionamiento de las prácticas del estudiante. Este tutor, que tiene que tener los conocimientos adecuados, tendrá que contribuir a definir el proyecto formativo del estudiante, velar por la formación de este y un golpe finalizada la estancia de prácticas, tendrá que elaborar el informe final de valoración de las prácticas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
4 p, 71.8 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 56.0 KB

Castellà
4 p, 72.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir