Religió, cultura i valors [102017]
Montserrat Pulido, Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Religion, Culture and Values
Títol variant: Religión, cultura y valores
Data: 2018-19
Resum: OBJECTIUS 1º Capacitar i preparar futurs professors d'ensenyament religiós escolar, en l'àmbit de la EI I EP, que garanteixin una formació religiosa i moral catòlica de qualitat, ofertada als alumnes des del respecte a la pròpia llibertat i en el àmbit acadèmic 2º Promoure la lectura bíblica i l'ús dels textos bíblics: símbols, gèneres literaris, contexts, intencionalitat religiosa dels textos 3º Presentar una teologia bíblica bàsica a partir dels grans temes de la història de la Salvació i ajudar a la comprensió de la revelació progressiva de Déu que culmina en Jesucrist, Paraula Encarnada 4º Oferir una síntesi actualitzada dels continguts essencials de la fe cristiana i la necessària síntesi entre la fe i la cultura, la fe i la ciència, especialment en els temes on més pot haver risc d'incomprensió 5º Proporcionar l'adequada articulació de la fe amb el conjunt dels sabers 6º Aprofundir en la dimensió moral de l'home a la llum del missatge cristià 1 6º Aprofundir en la dimensió moral de l'home a la llum del missatge cristià.
Resum: 1º To train and prepare future teachers of religious scholastic education, in the field of Infant Education and Primary Education, which guarantee a high quality Catholic religious and moral education, offered to students from respect for their own freedom and in the academic sphere 2º Promote biblical reading and the use of biblical texts: symbols, literary genres, contexts, religious intentions of texts 3º Present a basic biblical theology based on the great themes of the history of Salvation and help the understanding of the progressive revelation of God that culminates in Jesus Christ, Incarnate Word 4º Offer an updated synthesis of the essential contents of the Christian faith and the necessary synthesis between faith and culture, faith and science, especially in the subjects where there may be more risk of misunderstanding 5º Provide the appropriate articulation of the faith with the whole of the knowledge 6º Deepening the moral dimension of man in the light of the Christian message 1.
Resum: OBJECTIUS 1. Capacitar y preparar futuros profesores de enseñanza religiosa en la escuela en el ámbito de Educación Infantil o Primaria, que garanticen una formación religiosa y moral católicas, ofertadas a los alumnos desde el respeto a la propia libertad de conciencia y en un ámbito académico. 2. Promover la lectura bíblica y el uso de sus textos: símbolos, géneros literarios, contextos, intencionalidad religiosa de los textos. 3. Presentar una teología bíblica básica a partir de los grandes temas de la historia de la Salvación, la revelación progresiva de Dios que culmina en Jesucristo. 4. Ofrecer una síntesis actualizada de los contenidos esenciales de la fe cristiana y la necesaria síntesis entre la fe y la cultura, fe y ciencia, especialmente en los temas donde puede haber más riesgo de incomprensión. 5. Proporcionar la adecuada articulación de la fe con el conjunto de saberes. 6. Profundizar en la dimensión moral del hombre a la luz del mensaje cristiano. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Infantil [2500797] ; Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [847] ; Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 83.9 KB

Anglès
5 p, 81.1 KB

Castellà
5 p, 81.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir