Idioma I: Xinès Modern [101575]
Casas Tost, Helena
Viladiu Illanas, Pablo
Vargas-Urpi, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Idioma I: chino moderno
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu és iniciar l'estudiant en el coneixement dels aspectes més bàsics i essencials de la llengua xinesa, i treballar les quatre destreses comunicatives. És essencial que els alumnes assimilin els continguts que s'hi treballen per tal de continuar l'aprenentatge de la llengua xinesa al segon semestre del mateix curs i als cursos següents del grau. En acabar aquesta assignatura l'alumne serà capaç de: Conèixer i comprendre les estructures fonològica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica bàsiques del xinès modern. Conèixer i comprendre els principis que regeixen la variació lingüística en xinès modern: ortografia tradicional i simplificada. Aplicar coneixements lingüístics, culturals i temàtics per comprendre i comunicar-se oralment i per escrit en xinès modern sobre qüestions relatives al seu entorn concret i immediat. Aplicar estratègies per resoldre problemes de comprensió sobre qüestions relatives a l'entorn concret i immediat de l'estudiant. Desenvolupar estratègies d'aprenentatge autònom.
Resum: El objetivo es iniciar al estudiante en el conocimiento de los aspectos más básicos y esenciales de la lengua china, y trabajar las cuatro destrezas comunicativas básicas. Es esencial que los alumnos asimilen los contenidos que se trabajan para poder continuar con el aprendizaje de la lengua china en el segundo semestre del mismo curso y en los cursos siguientes del grado. Cuando finalice esta asignatura el alumno será capaz de: Conocer y comprender las estructuras fonológica, morfológica, léxica, sintáctica, semántica y pragmática básicas del chino moderno. Conocer y comprender los principios que rigen la variación lingüística en chino moderno: ortografía tradicional y simplificada. Aplicar conocimientos lingüísticos, culturales y temáticos para comprender y comunicarse oralmente y por escrito en chino moderno sobre cuestiones relativas a su entorno concreto e inmediato. Aplicar estrategias para resolver problemas de comprensión sobre cuestiones relativas al entorno concreto e inmediato del estudiante. Desarrollar estrategias de aprendizaje autónomo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 89.8 KB

Castellà
6 p, 89.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-09-11   Favorit i Compartir