Química Analítica i Electroanàlisi [102487]
Baeza Labat, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Química Analítica y Electroanálisis
Data: 2018-19
Resum: En aquesta assignatura s'han d'adquirir els coneixements i destreses essencials de Química Analítica que ha de posseir un graduat en Química. És una assignatura fonamental que permet a l'alumne adquirir la formació bàsica en Química Analítica necessària per a la major part de perfils de graduació. Amb aquest objectiu, s'aborden els principis de la Química Analítica, l'anàlisi qualitatiu, el tractament de resultats analítics, l'anàlisi quantitativa gravimètrica i volumètrica, i l'introducció a les tècniques instrumentals d'anàlisi, en concret les tècniques electroquímiques d'anàlisi. Aquesta assignatura obligatòria és la més bàsica de l'àrea de coneixement de Química Analítica amb una dedicació de 12 ECTS (9 teòrics i 3 pràctics). El seu ensenyament repercuteix directament en l'aprenentatge de les assignatures posteriors denominades Mètodes Espectroscòpics d'Anàlisi i Tècniques de Separació. D'altra banda, els coneixements adquirits en aquesta assignatura són fonamentals per poder comprendre i abordar l'aprenentatge de matèries d'altres àrees de coneixement, d'acord amb el caràcter multidisciplinari de la Química Analítica.
Resum: En esta asignatura se tienen que adquirir los conocimientos y destrezas esenciales de Química Analítica que debe poseer un graduado en Química. Es una asignatura fundamental que permite al alumno adquirir la formación básica en Química Analítica necesaria para la mayor parte de perfiles de graduación. Con este objetivo, se abordan los principios de la Química Analítica, el análisis cualitativo, el tratamiento de resultados analíticos, el análisis cuantitativo gravimétrico y volumétrico, y la introducción a las técnicas instrumentales de análisis, en concreto las técnicas electroquímicas de análisis. Esta asignatura obligatoria es la más básica del área de conocimiento de Química Analítica con una dedicación de 12 ECTS (9 teóricos y 3 prácticos). Su enseñanza repercute directamente en el aprendizaje de las asignaturas posteriores denominadas Métodos Espectroscópicos de Análisis y Técnicas de Separación. Por otro lado, los conocimientos adquiridos en esta asignatura son fundamentales para poder comprender y abordar el aprendizaje de materias de otras áreas de conocimiento, de acuerdo con el carácter multidisciplinario de la Química Analítica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Química [2502444]
Pla d'estudis: Grau en Química [953]Català
7 p, 93.0 KB

Castellà
7 p, 94.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir