Consolidació d'Estats Financers [102100]
Uroz Felices, Francesc Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Consolidación de Estados Financieros
Fecha: 2018-19
Resumen: Context: Aquesta assignatura figura contextualitzada junt amb altres tres assignatures optatives dins de la matèria de Comptabilitat avançada que s'imparteixen a 4t curs del Grau de Comptabilitat i Finances. Objectius: Conèixer el contingut, sentit i significat dels comptes dels grups de societats Analitzar els diferents mètodes i procediments de consolidació; les etapes i el procés de consolidació i les pràctiques correctes Elaborar la informació financera relativa als grups de societats així com els estats consolidats Analitzar les normes de presentació i elaboració dels estats comptables consolidats i el marc normatiu d'informació financera.
Resumen: Contexto: Esta asignatura figura contextualizada conjuntamente con otras tres asignaturas optativas dentro de la materia de Contabilidad Avanzada que se imparten en cuarto curso del Grado en Contabilidad y Finanzas. Objetivos: Conocer el contenido, el sentido y el significado de las cuentas de los grupos de sociedades Analizar los diferentes métodos y procedimientos de consolidación, las etapas y el proceso de consolidación y las prácticas correctas Elaborar la información financiera relativa a los grupos de sociedades así como los estados financieros consolidados Analizar las normas de presentación y elaboración de los estados contables consolidados y el marco normativo de la información financiera.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947]



Català
7 p, 88.8 KB

Castellà
7 p, 87.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20



   Favorit i Compartir