Pràcticum II [101680]
Arnau Sabates, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Practicum II
Títol variant: Prácticum II
Data: 2018-19
Resum: Els objectius de l'assignatura de pràcticum II són els següents: 1. Analitzar l'entorn i la institució o centre on es realitza el pràcticum. 2. Detectar i prioritzar les necessitats del centre i els seus participants, tot implicant diferents processos i instruments de recollida d'informació com a procés justificatiu del disseny d'un projecte. 3. Dissenyar un projecte d'acord amb l'entorn i la institució i amb l'anàlisi de necessitats realitzat. 4. Desenvolupar el projecte i realitzar el seguiment oportú. 5. Avaluar el projecte, tant pel que fa al seu disseny com al seu desenvolupament i els seus resultats. 6. Proposar millores en relació al projecte i els seus resultats així com altres aspectes de la institució. Altres objectius específics serien: 1. Reflexionar en i des de la pràctica amb els referents teòrics-pràctics que l'alumne va adquirint. 2. Analitzar les i funcions del professional en els àmbits i contextos analitzats. 3. Col·laborar amb els professionals de la institució realitzant les tasques que s'adeqüin a les característiques de la institució i del context de treball. 4. Desenvolupar actituds pertinents amb l'exercici professional.
Resum: The aims of the course "Practicum II" are: 1. Analyse the social, economical and cultural environment of the institution 2. Identify and prioritize the needs of the centre and of the participants in order to design a tailored intervention 3. Design an intervention according to the needs identified. 4. Implement the project and do the follow up 5. Evaluate the project 6. Suggest improvements and make recommendations.
Resum: Los objetivos de las asignatura de Practicum II se concretan en: 1. Analizar el entorno y la institución o centro donde se realizan las prácticas 2. Detectar y priorizar las necesidades del centro y de los participantes, implicándoles en el proceso de recogida de información para el diseño de un proyecto de intervención. 3. Diseñar un proyecto de intervención de acuerdo con las necesidades detectadas 4. Desarrollar el proyecto y realizar el seguimiento oportuno. 5. Evaluar el proyecto en relación al diseño, desarrollo y resultados 6. Proponer mejoras en relación al proyecto y a sus resultados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació social [2500260]
Pla d'estudis: Grau en Educació Social [827]Català
5 p, 80.8 KB

Anglès
4 p, 78.0 KB

Castellà
4 p, 78.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir