Avaluació Instrumental en Fisioteràpia de l'Aparell Locomotor [102984]
Medina Casanovas, Josep
Cuartero Archs, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Evaluación Instrumental en Fisioterapia del Aparato Locomotor
Fecha: 2018-19
Resumen: Aquesta assignatura pretén donar a l'alumne els coneixements indispensables per l'avaluació del pacient amb patologia de l'aparell locomotor, així com del sistema nerviós, donant com a base els criteris indispensables que descriuen la necessitat d'avaluar per poder planificar un tractament fisioteràpic. Aquesta assignatura es durà a terme de forma simultània amb les assignatures de Fisioteràpia en Neurologia I, Conceptes Clínics Patològics. Tècniques de Diagnòstic, Avaluació Clínica en Fisioteràpia de l'Aparell Locomotor, Tècniques Terapèutiques en Fisioteràpia de l'Aparell Locomotor, Fisioteràpia en la Patologia de l'Aparell Locomotor I, i Patologia Medicoquirúrgica, coneixements necessaris i molt útils per donar al pacient una qualitat assistencial i un òptim retorn a la funcionalitat. -Demostrar la importància de la monitorització i de la instrumentació per planificar els tractaments dels pacients. -Avaluar adequadament les diferents dolències dels pacients. -Determinar els canvis evolutius o involutius dels pacients davant d'uns tractaments determinats.
Resumen: Esta asignatura pretende dar al alumno los conocimientos indispensables para la evaluación del paciente con patología del aparato locomotor, así como del sistema nervioso, aportando como base los criterios indispensables que describen la necesidad de evaluar para poder planificar un tratamiento fisioterápico. Esta asignatura se llevará a cabo de forma simultánea con las asignaturas de Fisioterapia en Neurología I, Conceptos Clínicos Patológicos, Técnicas de Diagnóstico, Evaluación Clínica en Fisioterapia del Aparato Locomotor, Técnicas Terapéuticas en Fisioterapia del Aparato Locomotor, Fisioterapia en la Patología del Aparato Locomotor I, y Patología Médico-Quirúrgica. Dichos conocimientos son necesarios y muy útiles para dar al paciente una calidad asistencial y ayudarle a recuperar la funcionalidad de manera óptima. -Demostrar la importancia de la monitorización y de la instrumentación para planificar los tratamientos de los pacientes. -Evaluar adecuadamente las diferentes dolencias de los pacientes. -Determinar los cambios evolutivos o involutivos de los pacientes ante unos tratamientos determinados.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 81.8 KB

Castellà
6 p, 81.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir