Genètica del càncer [101972]
Armengol Rosell, Gemma
Miró Ametller, Rosa
Surrallés Calonge, Jordi
Hernández Bonilla, Alba
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Cancer Genetics
Additional title: Genética del cáncer
Date: 2018-19
Abstract: Els objectius de l'assignatura són mostrar com l'adquisició de mutacions somàtiques contribueixen al creixement tumoral i com les variacións genètiques heredades contribueixen a la susceptibilitat al càncer. Es tracten temes com la inestabilitat genòmica i els tipus de canvis funcionals que resulten en el creixement tumoral. També es discuteixen els canvis genètics i epigenètics en el càncer, des de l'escala cromosòmica fins a petites mutacions, amb exemples dels tipus de càncers més comuns.
Abstract: The objectives of the course are to show how the acquisition of somatic mutations contribute to tumor growth and how genetic variations contribute to inherited susceptibility to cancer. Some issues such as genomic instability and the types of functional changes that result in tumor growth are addressed. We also discuss the genetic and epigenetic changes in cancer , from the chromosomal scale up to small mutations, with examples of the most common cancers.
Abstract: Los objetivos de la asignatura son mostrar cómo la adquisición de mutaciones somáticas contribuyen al crecimiento tumoral y cómo las variaciones genéticas heredadas contribuyen a la susceptibilidad al cáncer. Se tratan temas como la inestabilidad genómica y los tipos de cambios funcionales que resultan en el crecimiento tumoral. También se discuten los cambios genéticos y epigenéticos en el cáncer, desde la escala cromosómica hasta pequeñas mutaciones, con ejemplos de los tipos de cánceres más comunes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Genètica [2500890]
Study plan: Grau en Genètica [833]Català
4 p, 78.6 KB

Anglès
4 p, 77.5 KB

Castellà
4 p, 78.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir