Xarxes d'intervenció social [100438]
Sanchez Marin, Sebastia
Hilbert Pérez, Solange
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Social Policy
Títol variant: Redes de intervención social
Data: 2018-19
Resum: La matèria Xarxes d'intervenció social està ubicada al quart curs del Grau, dins la menció d'execució penal. En aquest sentit, la matèria pretén facilitar les eines que permetin als graduats en Criminologia l'acompanyament de les persones excarcerades. A aquests efectes, un primer bloc de l'assignatura aborda aspectes conceptuals sobre el treball en xarxa, així com un recorregut sobre les diverses xarxes d'intervenció social i estratègies que permetin als futurs titulats optimitzar les seves competències en un entorn en el què interactuaran amb altres professionals. En un segon bloc, l'assignatura detalla els mecanismes de Dret del treball i de Dret de la Seguretat Social que faciliten la inserció de les persones excarcerades. Així mateix, en tant que pont cap a la inserció més enllà de la presó, s'aborden els aspectes mes rellevants de la normativa laboral penitenciària.
Resum: The course on Social Intervention Networks is located in the fourth year of the Degree, in the specialization of Sentence enforcement. The course aims to provide students with the tools to assist former incarcerated persons and other persons under the supervision of the criminal justice system, to achieve resettlement. The course has two parts; the first one deals with the variety of social interventions that are relevant to assist persons under the supervision of the criminal justice system; the second one is focused on the relevant aspects of the labor and social security law for the resettlement of persons under the supervision of the criminal justice system.
Resum: La materia Redes de Intervención Social está ubicada en el cuarto curso del Grado, en la mención de ejecución penal. En este sentido, la materia pretende facilitar las herramientas que permitan a los graduados en Criminología el acompañamiento de las personas excarceladas. A estos efectos, un primer bloque de la asignatura aborda aspectos conceptuales sobre el trabajo en red, así como un recorrido sobre las diversas redes de intervención social y estrategias que permitan a los futuros titulados optimizar sus competencias en un entorno en el que interactuarán con otros profesionales. En un segundo bloque, la asignatura detalla los mecanismos de Derecho del trabajo y de Derecho de la Seguridad Social que facilitan la inserción de las personas excarceladas. Asimismo, como puente hacia la inserción más allá de la prisión, se abordan los aspectos más relevantes de la normativa laboral penitenciaria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]Català
7 p, 88.9 KB

Anglès
7 p, 87.4 KB

Castellà
7 p, 88.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-10-20   Favorit i Compartir