Avaluació i Intervenció en Salut Mental en Adults [43420]
Garrido Ribas, Ignasi
Subirà Álvarez, Susanna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Assessment and Intervention in Adult Mental Health
Títol variant: Evaluación e Intervención en Salud Mental en Adultos
Data: 2018-19
Resum: OBJECTIUS L'objectiu general d'aquest mòdul és examinar en profunditat els factors biopsicosocials associats als problemes de salut mental en l'edat adulta, així com els procediments per avaluar i intervenir-hi a nivell individual, familiar i/o comunitari. Objectius específics: - Avaluació i formulació global del cas. - Guies de pràctica clínica basades en l'evidència per als trastorns mentals de la població adulta. - Factors biopsicosocials de risc i factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Avaluació específica dels factors de risc i dels factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Tractament psicològic dels factors de risc i dels factors mantenidors en la salut mental de la població adulta. - Protocols estructurats de tractament psicològic.
Resum: AIMS: The general objective of this module is to examine in depth the biopsychosocial factor Specific aims: - Evaluation and global formulation of the case. - Evidence-based clinical practice guidelines for adult mental disorders. - Biopsychosocial risk factors and maintenance factors in adult mental health. - Specific assessment of risk factors and maintenance factors in adult mental health. - Psychological treatment of risk factors and maintenance factors in adult mental healt - Structured psychological treatment protocols.
Resum: OBJECTIVOS El objetivo general de este módulo es examinar en profundidad los factores biopsicosociales asociados a los problemas de salud mental en la edad adulta, así como los procedimientos para evaluar e intervenir a nivel individual, familiar y/o comunitario. Objectivos específicos: - Evaluación y formulación global del caso. - Guías de pràctica clínica basadas en la evidencia para los trastornos mentales en población adulta. - Factores biopsicosociales de riesgo y factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Evaluación específica de los factores de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Tratamiento psicológico de los factors de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental de la población adulta. - Protocolos estructurados de tratamiento psicológico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Psicologia General Sanitària [4314949]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
5 p, 81.5 KB

Anglès
4 p, 77.0 KB

Castellà
5 p, 81.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir