Fisiologia Aplicada [102916]
Domingo Ribas, Enrique
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Fisiología Aplicada
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura Fisiologia Aplicada es programa durant el segon semestre del tercer curs del Grau de Medicina i pretén introduir a l'alumne en la utilització dinàmica dels conceptes fisiològics dels diferents sistemes funcionals, per a integrar-los en la comprensió de l'organisme humà com una unitat funcional. Els objectius formatius generals de l'assignatura són: − Conèixer els mecanismes d'adaptació dels diferents òrgans i sistemes a situacions fisiològiques − Integrar els conceptes apressos a les matèries troncals de Fisiologia Mèdica i incorporar nous conceptes sobre les capacitats d'adaptació a canvis del medi ambient extern i intern − Introduir-se en l'aplicació dels mètodes de valoració pràctica del funcionament dels sistemes de l'organisme.
Abstract: La asignatura Fisiología Aplicada se programa durante el segundo semestre del tercer curso del Grado de Medicina y pretende introducir al alumno en la utilización dinámica de los conceptos fisiológicos de los diferentes sistemas funcionales para integrarlos en la comprensión del organismo humano como una unidad funcional. Los objetivos formativos generales de la asignatura son: - Conocer los mecanismos de adaptación de los diferentes órganos y sistemas en situaciones fisiológicas - Integrar los conceptos aprendidos en las materias troncales de Fisiología Médica e incorporar nuevos conceptos sobre las capacidades de adaptación a los cambios del medio ambiente externo e interno - Introducir en la aplicación de los métodos de valoración práctica del funcionamiento de los sistemas del organismo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]Català
3 p, 72.0 KB

Castellà
3 p, 71.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir