Teràpia Manual Osteopàtica [103010]
Rubio Galán, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Terapia Manual Osteopática
Fecha: 2018-19
Resumen: Es pretén que l'alumne adquireixi coneixements teòric-pràctics sobre l'avaluació, les diferents tècniques de tractament osteopàtic, i els diferents camps on poden actuar. Mitjançant les pràctiques realitzades a classe, es pretén dotar a l'alumne d'una certa destresa manual de les diferents tècniques, perquè a la seva pràctica clínica sigui el més eficaç possible dins d'uns paràmetres de seguretat. És essencial que l'alumne aprengui al final els conceptes bàsics de l'osteopatia com la globalitat del cos humà, el principis de l'osteopatia, els mecanismes neurofisiològics i els camps d'actuació, com també saber l'origen, fundador i diferents corrents derivades d'aquest tipus de medicina manual alternativa.
Resumen: Se pretende que el alumno adquiera conocimientos teórico-prácticos sobre la evaluación, las diversas técnicas de tratamiento osteopático y los diferentes campos en los que pueden actuar. Mediante las prácticas realizadas en clase, se pretende dotar al alumno de una cierta destreza manual de las diferentes técnicas, para que en su práctica clínica sea lo más eficaz posible dentro de unos parámetros de seguridad. Es esencial que el alumno aprenda al final los conceptos básicos de la osteopatía, como la globalidad del cuerpo humano, los principios de la osteopatía, los mecanismos neurofisiológicos y los campos de actuación, y que conozca el origen, el fundador y las diferentes corrientes derivadas de este tipo de medicina manual alternativa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 81.8 KB

Castellà
5 p, 81.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir