Literatura Infantil [103537]
Reyes Lopez, Lara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Children's Literature
Fecha: 2018-19
Resumen: Assignatura optativa orientada a aprofundir en l'educació literària dels infants a l'escola. Adopta la forma de taller de tipus pràctic on s'adquireixen coneixements sobre el corpus literari i es desenvolupen habilitats de dinamització del material literari i ficcional a través de projectes literaris i d'animació a la lectura. El seus objectius principals són assolir coneixements i desenvolupar habilitats sobre: 1. La planificació de l'educació literària a l'etapa primària. 2. Les característiques de la literatura infantil en els diferents formats i suports, impresos i en pantalla. 3. Els criteris de valoració i selecció escolar dels textos per a les activitats d'aprenentatge. 4. El disseny d'activitats segons diferents objectius educatius i amb diverses tècniques de realització. 5. La familiarització amb un ampli panorama de recursos bibliogràfics i digitals, tant de la producció per a infants, com de fonts de suport per a les activitats, que resulti útil per a la tasca professional dels mestres. 1.
Resumen: Elective course aimed at deepening the literary education of children in school. Takes the form of practical workshop on acquired knowledge about the literary corpus and develop skills and dynamism of literary material through fictional literary projects and encourage reading. The main objectives are to achieve knowledge and develop skills on: 1. Planning literary education at the primary stage. 2. The characteristics of children's literature in different formats and media, print and screen. 3. The criteria for evaluation and selection of texts for school learning activities. 4. The design of educational activities according to different targets and different techniques of realization. 5. The familiarity with a broad outlook and digital library resources, both in production for children as sources of support for the activities, which is useful for the professional work of teachers.
Resumen: Asignatura optativa orientada a profundizar en la educación literaria de los niños en la escuela. Adopta la forma de taller de tipo práctico donde se adquieren conocimientos sobre el corpus literario y se desarrollan habilidades de dinamización del material literario y ficcional a través de proyectos literarios y de animación a la lectura. Sus objetivos principales son lograr conocimientos y desarrollar habilidades sobre: 1. La planificación de la educación literaria en la etapa primaria. 2. Las características de la literatura infantil en los diferentes formatos y soportes, impresos y en pantalla. 3. Los criterios de valoración y selección escolar de los textos para las actividades de aprendizaje. 4. El diseño de actividades según diferentes objetivos educativos y con diversas técnicas de realización. 1 5. La familiarización con un amplio panorama de recursos bibliográficos y digitales, tanto de la producción para niños, como de fuentes de apoyo para las actividades, que resulte útil para la tarea profesional de los maestros.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Educació Primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació Primària [896]Català
6 p, 90.8 KB

Anglès
6 p, 88.2 KB

Castellà
6 p, 89.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir