Tècniques de Separació [102529]
Palet Ballús, Cristina
Coello Bonilla, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Técnicas de Separación
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu principal de l'assignatura de Tècniques de Separació és el d'aconseguir que l'alumne comprenga els conceptes, els principis, les teories i els fets fonamentals de les principals tècniques de separació en química, tan cromatogràfiques com no cromatogràfiques. S'inclou també el coneixement dels fonaments de la instrumentació cromatogràfica i no cromatogràfica relativa, així com diversos camps d'aplicació actuals i de futur. Simultàniament, es persegueix que l'alumne sigui capaç de resoldre exercicis i problemes relacionats amb les separacions químiques, utilitzant diferents fonts bibliogràfiques així com programes de simulació.
Resum: El objetivo principal de la asignatura de Técnicas de Separación es el de conseguir que el alumno comprenda los conceptos, los principios, las teorías y los hechos fundamentales de las principales técnicas de separación en química, tan cromatográficas como no cromatográficas. Se incluye también el conocimiento de los fundamentos de la instrumentación cromatográfica y no cromatográfica relativa, así como varios campos de aplicación actuales y de futuro. Simultáneamente, se persigue que el alumno sea capaz de resolver ejercicios y problemas relacionados con las separaciones químicas, utilizando diferentes fuentes bibliográficas así como programas de simulación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Química [2502444]
Pla d'estudis: Grau en Química [953]



Català
5 p, 85.2 KB

Castellà
5 p, 86.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-10-20



   Favorit i Compartir