Fonts de dades en criminologia [100455]
Rodriguez Puerta, Maria Jose
Mulero Alcaraz, Helena
Mancho Fora, Roger
Sanchez Castro, Sandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Data Sources in Criminology
Títol variant: Fuentes de datos en criminología
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu general a assolir en aquesta assignatura ve formulat de següent manera: "L'alumnat del Grau en Criminologia serà capaç d'utilitzar els mètodes i tècniques de recerca propis de l'anàlisi criminològic per analitzar les dades i experiències de conflicte, de criminalitat i de control existents en un determinat context social; avaluar, de manera reflexiva i crítica, les respostes possibles, i exposar, amb rigor acadèmic, els resultats del treball ". En aquest context, l'assignatura de Fonts de dades en criminologia té com a objectius concrets els següents: Conèixer les bases de dades sobre la delinqüència Conèixer i saber interpretar les dades sobre els indicadors de la delinqüència Relacionar i valorar críticament les informacions sobre la criminalitat Aprendre la normativa que regula la realització d'un treball amb rigor acadèmic.
Resum: The general objective of this course is set out as follows: "The students of the Degree in Criminology will be able to use the methods and techniques of criminological research to analyze the data and experiences of conflict, crime and control in a given social context: Also, students will be able to evaluate, in a thoughtful and critical way, possible responses, and to expose, with academic rigor, the results of their work. " In this context, the course of Data Sources in Criminology has the following concrete objectives: 1. To enable students to use databases on delinquency 2. To be able to conect, evaluate, and reflect critically about different data on crime 3. To reach competentence in academic writing.
Resum: El objetivo general a alcanzar en esta asignatura viene formulado del siguiente modo:" el alumnado del Grado en Criminología será capaz de utilizar los métodos y técnicas de investigación propios del análisis criminológico para analizar los datos y experiencias de conflicto, de criminalidad y de control existentes en un determinado contexto social; evaluar, de manera reflexiva y crítica, las respuestas posibles, y exponer, con rigor académico, los resultados del trabajo". En este contexto, la asignatura de Fuentes de datos en Criminología tiene como objetivos concretos los siguientes: Conocer las bases de datos sobre la delincuencia Conocer y saber interpretar los datos sobre los indicadores de la delincuencia Relacionar y valorar críticamente las informaciones sobre la criminalidad Aprender la normativa que regula la realización de un trabajo con rigor académico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]Català
5 p, 91.4 KB

Anglès
5 p, 88.9 KB

Castellà
5 p, 90.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir