Pràcticum II [103004]
Mateo Lozano, Sandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Prácticum II
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura PII es cursa durant el segon semestre del segon curs de fisioteràpia, i forma part del grup d'assignatures de formació bàsica. Constitueix, per tant, part de la base científica necessària per a la formació del graduat fisioterapeuta. L'objectiu general de l'assignatura és veure a la pràctica conceptes ja estudiats en altres assignatures. Integrar tots els coneixements, habilitats, actituds i valors adquirits en totes les matèries, sota supervisió de fisioterapeutes qualificats. Durant les pràctiques es duran a terme per part dels alumnes , totes aquelles competències professionals eficaces per tal d'obtenir una assistència integral a l'usuari.
Resumen: La asignatura Prácticum II se cursa durante el segundo semestre del segundo curso del grado de Fisioterapia, y forma parte del grupo de asignaturas de formación básica. Constituye, por lo tanto, parte de la base científica necesaria para la formación del graduado en Fisioterapia. El objetivo general de la asignatura es ver en la práctica conceptos ya estudiados en otras asignaturas, así como integrar todos los conocimientos, las habilidades, las actitudes y los valores adquiridos en todas las materias, bajo la supervisión de fisioterapeutas cualificados. Durante las prácticas los alumnos aplicarán todas las competencias profesionales eficaces con el fin de prestar una asistencia integral al usuario.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Fisioteràpia [2500892]
Plan de estudios: Grau en Fisioteràpia [961]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.6 KB

Castellà
5 p, 81.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir