Estadística [101586]
Recaño Valverde, Joaquin
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Date: 2018-19
Abstract: Estadística s'imparteix el Primer Curs del Grau de Geografia i Ordenació del Territori. L'objectiu és introduir als alumnes en l'ús de mètodes estadístics per al disseny i anàlisi de dades relacionades amb la Geografia. L'orientació és eminentment pràctica aplicant els procediments estadístics mitjançant el software MS Excel. Els objectius específics són: 1. Introduir a l'alumnat en els conceptes bàsics de l'estadística descriptiva i inferencial 2. Decidir quin és el mètode estadístic adient en funció de les dades i dels objectius de la investigació. 3. Aplicar tests d'estadística bàsica i multivariant 4. Argumentar els resultats obtinguts de la representació gràfica, exploració i anàlisi de la informació per descriure i caracteritzar territoris.
Abstract: Estadística se imparte el Primer Curso del Grado de Geografía y Ordenación del Territorio. El objetivo es introducir a los alumnos en el uso de métodos estadísticos para el diseño y análisis de datos relacionados con la Geografía. La orientación es eminentemente práctica aplicando los procedimientos estadísticos mediante el software SPSS (grupos 1 y 2), MS Excel y OpenStat (grupo 70). Los objetivos específicos son: 1. Introducir al alumnado en los conceptos básicos de la estadística descriptiva e inferencial 2. Decidir cuál es el método estadístico adecuado en función de los datos y de los objetivos de la investigación. 3. Aplicar tests de estadística básica y multivariante 4. Argumentar los resultados obtenidos de la representación gráfica, exploración y análisis de la información para describir y caracterizar territorios.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Geografia i Ordenació del territori [2501002]
Study plan: Grau en Geografia i Ordenació del Territori [824]Català
4 p, 79.8 KB

Castellà
4 p, 78.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir