Química [102828]
López Mesas, Montserrat
Roque Cordova, Alicia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Chemistry
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu general de l'assignatura és posar en contacte a l'alumnat, per primera vegada als seus estudis de 1 L'objectiu general de l'assignatura és posar en contacte a l'alumnat, per primera vegada als seus estudis de Grau, amb els conceptes fonamentals de la Química. Es pretén que prengui consciència de la importància de la Química en la vida quotidiana i, d'una manera especial, en el medi ambient. Els objectius més específics de l'assignatura són: 1) Estudi estructural i molecular de la matèria i el món que ens envolta. 2) Interpretació macroscòpica dels fenòmens químics: a. Termodinàmica química: els sistemes químics en equilibri. b. Cinètica química: com tenen lloc els canvis químics i a quina velocitat 3) Introducció a les propietats dels compostos orgànics i de les biomolècules.
Abstract: El objetivo general de la asignatura es poner en contacto al alumnado, por primera vez en sus estudios de Grado, con los conceptos fundamentales de la Química. Se pretende que tome conciencia de la importancia de la Química en la vida cotidiana y, de una manera especial, en el medio ambiente. Los objetivos más específicos de la asignatura son: 1) Estudio estructural y molecular de la materia y el mundo que nos rodea. 2) Interpretación macroscópica de los fenómenos químicos: a. Termodinámica química: los sistemas químicos en equilibrio. b. Cinética química: como tienen lugar los cambios químicos y a qué velocidad 3) Introducción a las propiedades de los compuestos orgánicos y de las biomoléculas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciències Ambientals [2501915]
Study plan: Grau en Ciències Ambientals [959]Català
7 p, 91.8 KB

Anglès
Versió reduïda
3 p, 65.4 KB

Castellà
8 p, 88.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir