Pràcticum IV [102062]
Olmos Rueda, Patricia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Practicum IV
Additional title: Prácticum IV
Date: 2018-19
Abstract: El Pràcticum IV té un caràcter generalista i es vincula a un àrea curricular determinada. Un dels seus objectius més importants és que el futur mestre aprengui a dissenyar una seqüència didàctica i la pugui portar a la pràctica. La intervenció didàctica ha de tenir de 6 a 8 sessions. La tipologia de la intervenció resta oberta en cada cas a la decisió que es prengui per part dels tutors/es de l'escola i de la Facultat. Altres objectius del pràcticum IV són: - Conèixer la realitat educativa i del context del centre de pràctiques. - Analitzar la realitat del centre de pràctiques per poder dissenyar una intervenció didàctica de forma fonamentada. - Programar, impartir i avaluar una intervenció didàctica vinculada a una o vàries àrees de coneixements del currículum de l'educació primària. També hi ha la possibilitat de realitzar un projecte d'aprenentatge servei (APS).
Abstract: Practicum IV has a general nature and it is linked to a particular curricular area. One of its most important objectives is that the future teacher learns to design and implement a teaching sequence. The teaching sequence should consist of 6 to 8 sessions. This type of intervention needs to be validated by university supervisors and school mentors. Other objectives of this Practicum IV are: - Get to know the educational environment and context of the internship - Analyse the internship context in order to design a teaching sequence - Plan, teach and evaluate the teaching sequence linked to one or more knowledge of the primary education curriculum. Additionally, there is the possibility of a service learning project (SLP).
Abstract: El Prácticum IV tiene un carácter generalista y se vincula a un área curricular determinada. Uno de sus objetivos más importantes es que el futuro maestro aprenda a diseñar una secuencia didáctica y la pueda llevar a la práctica. La intervención didáctica debe extenderse a lo largo de 6 a 8 sesiones. La tipología de la intervención queda abierta en cada caso a la decisión que se tome por parte de los tutores/as de la escuela y de la Facultad. Otros objetivos del prácticum IV son: - Conocer la realidad educativa y del contexto del centro de prácticas. - Analizar la realidad del centro de prácticas para poder diseñar una intervención didáctica con fundamento. - Programar, impartir y evaluar una intervención didáctica vinculada a una o varias áreas de conocimientos del currículum de la educación primaria. También existe la posibilidad de realizar un proyecto de aprendizaje servicio (APS).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Educació Primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 83.2 KB

Anglès
6 p, 84.2 KB

Castellà
7 p, 84.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-13, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir