Neurociència cognitiva i neuroimatge [104069]
Vilarroya Oliver, Óscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Neurociencia cognitiva y neuroimagen
Date: 2018-19
Abstract: Aquesta assignatura ofereix una introducció a les Neurociències de les funcions cognitives i afectives. A tal fi, descriu la relació entre la organització del cervell i les funcions cognitives i afectives normals i alterades. Per altra banda, l'assignatura ofereix una introducció a les noves tècniques de diagnòstic per la imatge dirigida a l'estudi de les funcions cerebrals, normals i patològiques, així com la seva aplicació clínica. Els objectius concrets de l'assignatura són: 1. Conèixer les aportacions de la Neurociència Cognitiva a la Psiquiatria i la Neurologia. 2. Aprendre el funcionament dels sistemes cerebrals relacionats amb la cognició, l'afectivitat i les motivacions humanes. 3. Familiaritzar-se amb les tècniques de neuroimatge. 4. Conèixer l'aplicació de la neuroimatge a la Psiquiatria i Neurologia. 5. Saber interpretar les troballes de neuroimatge. 6. Generar hipòtesis sobre les alteracions cognitives i afectives en un context clínic.
Abstract: Esta asignatura ofrece una introducción a las Neurociencias de las funciones cognitivas y afectivas. A tal fin, describe la relación entre la organización del cerebro y las funciones cognitivas y afectivas normales y alteradas. Por otra parte, la asignatura ofrece una introducción a las nuevas técnicas de diagnóstico por la imagen dirigida al estudio de las funciones cerebrales, normales y patológicas, así como a su aplicación clínica. Los objetivos concretos de la asignatura son: 1. Conocer las aportaciones de la Neurociencia Cognitiva a la Psiquiatría y la Neurología. 2. Aprender el funcionamiento de los sistemas cerebrales relacionados con la cognición, la afectividad y las motivaciones humanas. 3. Familiarizarse con las técnicas de neuroimagen. 4. Conocer la aplicación de la neuroimagen a la Psiquiatría y Neurología. 5. Saber interpretar los hallazgos de neuroimagen. 6. Generar hipótesis sobre las alteraciones cognitivas y afectivas en un contexto clínico.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]Català
7 p, 92.9 KB

Castellà
6 p, 89.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir