Estudis Pràctics a Escala Pilot o Industrial [43331]
Suarez Ojeda, Maria Eugenia
Miret Minard, Joan
Avila, Cintia Romina
Baeza Labat, Juan Antonio
Barrena Gómez, Raquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Estudios Prácticos a Escala Piloto o Industrial
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és integrar de manera pràctica els coneixements de les diferents disciplines adquirides per l'estudiant en els estudis precedents i conjugar aquests amb nous coneixements que s'aporten a l'alumne en el context del màster. Per una banda, es durà a terme la producció d'una proteïna a escala pilot, en una planta pilot de producció de productes biotecnològics per a alimentació i diagnòstic. L'alumne haurà d'adquirir comprensió i pràctica en l'anàlisi, disseny i operació de processos biotecnològics en termes d'enginyeria, alhora que s'intentarà donar compliment a les regulacions i normatives de qualitat i seguretat de productes per a usos diversos (sanitat i alimentació humana i animal, mediambiental, industrial, etc. ). D'altra banda, s'estudiaran sistemes biològics de tractament de residus sòlids i d'aigües residuals a escala industrial. L'objectiu és familiaritzar l'estudiant amb les etapes dels processos i les analítiques més importants per determinar la seva eficiència, per tal de que sigui capaç d'utilitzar aquestes eines en el disseny i operació de processos de tractament ambiental.
Abstract: El objetivo de este módulo es integrar de manera práctica los conocimientos de las diferentes disciplinas adquiridas por el estudiante en los estudios precedentes y conjugar estos con nuevos conocimientos que se aportan al alumno en el contexto del máster. Por una parte, se llevará a cabo la producción de una proteína a escala piloto, en una planta piloto de producción de productos biotecnológicos para alimentación y diagnóstico. El alumno deberá adquirir comprensión y práctica en el análisis, diseño y operación de procesos biotecnológicos en términos ingenieriles a la vez que se intentará dar cumplimiento a las regulaciones y normativas de calidad y seguridad de productos para usos varios (sanidad y alimentación humana y animal, medioambiental, industrial, etc). Por otro lado, se estudiarán sistemas biológicos de tratamiento de residuos sólidos y de aguas residuales a escala industrial. El objetivo es familiarizar al estudiante con las etapas de los procesos y las analíticas más importantes para determinar su eficiencia, a fin de que sea capaz de utilizar estas herramientas en el diseño y operación de procesos de tratamiento ambiental.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Enginyeria Biològica i Ambiental [4314579]
Study plan: Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 80.0 KB

Castellà
5 p, 80.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-13, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir