Anàlisi, audició i la seva didàctica [102040]
Gonzalez Martin, Cristina
Gimeno Abad, Ricardo
Getino Díez, Julia
Ortin Lozano, Ruth
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Analysis, Listening and its Teaching
Additional title: Análisis, audición y su didáctica
Date: 2018-19
Abstract: - Escoltar música molt diversa i analitzar i reflexionar sobre els elements constituents més destacables. - Conèixer i familiaritzar-se en el cultiu dels estils i gèneres més destacats de la música occidental des de l'escolta i l'anàlisi. - Aprofundir en la descoberta de la relació que ha mantingut la música al llarg de la història amb altres formes d'expressió artística.
Abstract: - Listen to music very diverse and analyze and reflect on the most important elements. - Understand and familiarize yourself in the culture of the most important styles and genres of Western music from listening and analysis. - Deepen the discovery of the relationship that has continued throughout music history with other forms of artistic expression.
Abstract: - Escuchar música diversa y analizar y reflexionar sobre los elementos constituyentes más destacables. - Conocer y familiarizarse en el cultivo de los estilos y géneros más destacados de la música occidental desde la escucha y el análisis. - Profundizar en el descubrimiento de la relación que ha mantenido la música a lo largo de la historia con otras formas de expresión artística.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació Infantil [2500797] ; Educació Primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació infantil [847] ; Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 79.8 KB

Anglès
5 p, 82.1 KB

Castellà
5 p, 79.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir