Genètica humana [101971]
Armengol Rosell, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Human Genetics
Título variante: Genética humana
Fecha: 2018-19
Resumen: La Genètica Humana estudia els fenòmens de l'herència i la variació tant normal com patològica a l'espècie humana. És una matèria fonamental i aplicada que integra tots els nivells d'organització, des del molecular a l'evolutiu. Els principals objectius de formació d'aquesta assignatura són: la comprensió de les bases i els mecanismes de l'herència, el coneixement de la variabilitat del genoma (normal i patològica) en individus i poblacions humanes i dels factors responsables de la mateixa, la capacitat de realitzar proves per les malalties genètiques, coneixent el seu tractament i els aspectes ètics que se'n deriven, i finalment l'aplicació dels coneixements obtinguts per al desenvolupament de projectes/treballs de recerca.
Resumen: Human Genetics studies the phenomena of heredity and variation both normal and pathological on human species. It is a fundamental and applied subject that integrates all levels of organization, from molecular genetics to evolution genetics. The main objectives of this course are: understanding the rules and the mechanisms of inheritance, the knowledge of genome variability (normal and pathological) in individuals and human populations and the factors responsible for it, the ability to perform tests for genetic diseases, knowing their treatment and ethical aspects that are derived from treatment, and finally the application of knowledge obtained for development of research projects.
Resumen: La Genética Humana estudia los fenómens de la herencia y la variación tanto normal como patológica a la especie humana. Es una materia fundamental y aplicada que integra todos los niveles de organización, desde el molecular al evolutivo. Los principales objetivos de formación de esta asignatura son: la comprensión de las bases y los mecanismos de la herencia, el conocimiento de la variabilidad del genoma (normal y patológica) en individuos y poblaciones humanas y de los factores responsables de la misma, la capacidad de realizar pruebas para las enfermedades genéticas, conociendo su tratamiento y los aspectos éticos que se derivan, y finalmente la aplicación de los conocimientos obtenidos para el desarrollo de proyectos / trabajos de investigación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Genètica [2500890]
Plan de estudios: Grau en Genètica [833]Català
4 p, 84.2 KB

Anglès
4 p, 82.8 KB

Castellà
4 p, 83.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir