Catálogo de la Exposición de Objetos de Arte : celebrada en el edificio de la Sociedad para Exposiciones de Bellas Artes en Barcelona, mayo de 1871
Exposición de Objetos de Arte (1871 : Barcelona, Catalunya)
Sociedad para Exposiciones de Bellas Artes (Barcelona, Catalunya)

Publicació: Barcelona : Tip. N. Ramírez, 1871
Descripció: 28 p.; 26 cm.
Resum: Catàleg de l’exposició d’objectes d’art celebrada en l’edifici de la Sociedad para exposiciones de Bellas Artes a Barcelona el 1871. Conté diverses seccions: pintura, còpies, escultura, arquitectura, dibuix, gravat, litografies i fotografia.
Resum: Catálogo de la exposición de objetos de arte celebrada en el edificio de la Sociedad para exposiciones de Bellas Artes en Barcelona en 1871. Contiene diversas secciones: pintura, copias, escultura, arquitectura, dibujo, grabado, litografías y fotografía.
Resum: Catalog of the exhibition of art objects held in the building of the Society for Fine Arts exhibitions in Barcelona in 1871. It contains several sections: painting, copies, sculpture, architecture, drawing, engraving, lithography and photography.
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: book
Matèria: Art català ; Exposicions23 p, 9.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-12-22   Favorit i Compartir