Catálogo del Museo de Arte Contemporáneo / papeletas de inventario por Francisco Guasch y Homs ; redacción y notas biográficas por Esteban Batlle Ametlió
Museu d'Art Contemporani de Barcelona (1925-1934)
Guasch y Homs, Francisco
Batlle Ametlió, Esteban
Junta de Museus de Barcelona

Publicació: Barcelona : Junta de Museos de Barcelona, 1926
Descripció: 301 p.; 20 cm.
Resum: Catàleg de les obres del dit Museu d’art contemporani de Barcelona editat l’any 1926. Presenta la part d’art contemporani de les col·lecions de la Junta de Museus que s’exposava aleshores al Palau de Belles Arts. Conté l’índex alfabètic dels artistes i l’índex dels quadres i escultures que hi ha al museu.
Resum: Catálogo de las obras del dicho Museo de arte contemporáneo de Barcelona editado en 1926. Presenta la parte de arte contemporáneo de las colecciones de la Junta de Museus que se exponía entonces en el Palacio de Bellas Artes. Contiene el índice alfabético de los artistas y el índice de los cuadros y esculturas que hay en el museo.
Resum: Catalog of the works of the said Museum of Contemporary Art of Barcelona published in 1926. It presents the contemporary art part of the collections of the Junta de Museus that was exhibited then in the Palace of Fine Arts. It contains the alphabetical index of the artists and the index of the paintings and sculptures that are in the museum.
Nota: Títol a la coberta: Catálogo del Museo de Bellas Artes (arte contemporáneo)
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Títol addicional: Catálogo del Museo de Bellas Artes (arte contemporáneo)
Document: book
Matèria: Museu d'Art Contemporani de Barcelona (1925-1934) Catàlegs271 p, 63.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-12-22   Favorit i Compartir