The acquisition of Catalan passives with perception verbs
González García, Sara
Gavarró Algueró, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2018
Descripció: 32 pag.
Resum: The current study focuses on the acquisition of Catalan passives with perception verbs since this type of verbs is key to know when passivisation is mastered since no adjectival interpretation strategy can be applied. The experiment carried out tested children from ages 4 to 10 about the comprehension of passives with perception verbs. Our results show that Catalan speaking-children have only mastered passivisation at the age of 9. These results are in line with previous studies done about passives in the sense that there is a delay in the acquisition of passives compared to that of the actives.
Resum: El present treball es centra en l'adquisició de passives del català amb verbs de percepció perquè és precisament aquest tipus de verb el que determina l'edat en que les passives s'han adquirit perquè no permeten una interpretació adjectiva. L'experiment dut a terme va comptar amb nens de 4 a 10 anys i analitzava la comprensió de les passives amb verbs de percepció. Els nostres resultats mostren que els nens catalanoparlants només comprenen les passives de percepció als 9 anys. Aquests resultats coincideixen amb estudis anteriors sobre passives en el sentit que hi ha un retard en l'adquisició de les passives en comparació amb les actives.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis d'Anglès i Espanyol [2501910]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Anglès i Espanyol [836]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Passive ; Acquisition ; Catalan ; Verbal passive ; Perception verbs ; Adjectival interpretation strategy



33 p, 605.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2018-07-16, darrera modificació el 2022-05-24



   Favorit i Compartir