Àmbits de la Intervenció Psicosocial. Infància, Famílies i Envelliment [42587]
Arenas i Guarch, Sergi
Albizu Soriano, Maria Belen
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Ámbitos de la Intervención Psicosocial. Infancia, Familias y Envejecimiento
Data: 2018-19
Resum: Conèixer els conceptes fonamentals que caracteritzen els àmbits d'estudi: Famílies i infància en situació de dificultat social; i envelliment i qualitat de vida Analitzar els marcs jurídics actuals que regeixen els àmbits esmentats Identificar les polítiques i programes d'intervenció que es practiquen en aquests àmbits Conèixer i reflexionar sobre les desigualtats de gènere implicades en els àmbits tractats Conèixer les eines de diagnòstic, implantació i avaluació en projectes d'intervenció en aquests àmbits.
Resum: Conocer los conceptos fundamentales que caracterizan los ámbitos de estudio: Familias e infancia en dificultad social, y Envejecimiento y calidad de vida Analizar los marcos jurídicos actuales que rigen estos ámbitos Identificar las políticas y programas de intervención que se practican en estos ámbitos Conocer y reflexionar sobre las desigualdades de género implicadas en los ámbitos tratados Conocer las herramientas de diagnóstico, implantación y evaluación en proyectos de intervención en dichos ámbitos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 99.7 KB

Castellà
7 p, 99.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir