Bioestadística i anàlisi de dades [101917]
Campillo Grau, Mercedes
Pardo Carrasco, Leonardo
Guixa González, Ramón
Cordomi Montoya, Arnau
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Biostatistics and Data Analysis
Título variante: Bioestadística y análisis de datos
Fecha: 2018-19
Resumen: L'assignatura de Bioestadística i Anàlisi de dades té com objectiu fonamental el introduir l'estudiant en el coneixement i ús de les eines bàsiques del saber d'acord amb el mètode científic. L'assignatura abordarà els problemes relatius a la investigació als camps de la Biologia i de la Medicina con el mètode matemàtic i, especialment, des de la teoria de probabilitats. Aquest enfocament permetrà quantificar, de forma precisa, relacions significatives entre els diversos fenòmens relacionats amb la salut i la patologia humana des de la perspectiva de la Investigació Biomèdica. Per assolir aquests objectius, l'alumne haurà de treballar amb diverses eines conceptuals, metodològiques i instrumentals necessàries per a desenvolupar una visió de la Biomedicina d'acord amb el rigor científic.
Resumen: Biostatistics and Data Analysis aims to introduce students to the fundamental knowledge and use of basic tools of knowledge according to the scientific method. The course will address issues relating to research in the fields of biology and medicine using mathematical method and especially from probability theory. This approach will quantify accurately, significant relationships between different phenomena related to human health and disease from the perspective of biomedical research. To achieve these objectives, the student must work with different conceptual and methodological tools, instruments needed to develop a vision of biomedicine according to scientific rigor.
Resumen: La asignatura de Bioestadística y Análisis de datos tiene como objetivo fundamental el introducir al estudiante en el conocimiento y uso de las herramientas básicas del saber de acuerdo con el método científico. La asignatura abordará los problemas relativos a la investigación en los campos de la Biología y de la Medicina con el método matemático y, especialmente, desde la teoría de probabilidades. Este enfoque permitirá cuantificar, de forma precisa, relaciones significativas entre los diversos fenómenos relacionados con la salud y la patología humana desde la perspectiva de la Investigación Biomédica. Para alcanzar estos objetivos, el alumno deberá trabajar con diversas herramientas conceptuales, metodológicas e instrumentales necesarias para desarrollar una visión de la Biomedicina de acuerdo con el rigor científico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Ciències Biomèdiques [2501230]
Plan de estudios: Grau en Ciències Biomèdiques [832]Català
6 p, 93.8 KB

Anglès
6 p, 93.0 KB

Castellà
6 p, 93.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-20, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir